Nieuwtjes, weetjes, laatste beurtenissen, ...

26/02: De spontane fotografen blijven toestromen. Een extra fotoreeks van de Carnavalstoet vindt je terug op: www.alfoto.tk. Kies onder het puntje "foto's" voor het item "Carnaval 2012 Zwevezele". Bedankt Lode Anseel!

 

21/02: Alle foto's staan online !  Je vindt alles terug onder het menu item fotoalbums/media '12. Nen dikke merci aan Luc, Fien,  Kelly & vriendin voor de uitgebreide collectie beeldmateriaal. 

 

Verder kan je hier de fotoreportage bekijken op de site van focus - wtv.

Hier bekijk je de foto's van 'het niewsblad'

Verder kan je nog deze artikels lezen:
"Jonge garde verzekert toekomst Carnaval."

"Zwevezele komt in feeststemming"

"Wie wint de Prins Carnaval Verkiezing"

"10.000 kijkers verbijten koude voor carnavalsstoet"

...

Deze lijst wordt later nog aangevuld! De orde bedankt alle deelnemers, sympathisanten, sponsers, prins kandidaten, vaste medewerkers, ... en al wie we op het eerste zicht vergeten te bedanken, voor opnieuw een geslaagde editie van Carnaval Zwevezele!

 

 

20/02: de foto's van de carnavalstoet vindt je terug onder fotoalbums/media 2012 > carnavalstoet '12..

 

20/02: Zoals beloofd: de foto's van kindercarnaval en openingsreceptie vindt je terug onder het item fotoalbums/media!

    

 

20/02: Goeie morgen Zwevezele. Wa Was Me Da! Een stoet om u tegen te zeggen, en een carnavaldrink om niet snel te vergeten. Den Willy kreeg zijn leeuw bijna niet meer terug in zijn kooi. De vraag van vandaag is: hoeveel procent van Zwevezele heeft vandaag congé genomen? 

Eerst en vooral wil ik jullie de uitslag van de stoet niet onthouden. Je vindt hem hier terug: carnavalprogramma 2012 > Uitslag carnavalstoet '12.

Hier krijg je alvast ook de top 5: 

 

1 Chiro Oldies goes gospel The chiro-oldies 317
2 Maya's voorspellen: 2012 het einde is naBIJ De Hubertboys 298
3 Ondersteboven van carnaval  't Zot Kliekske 288
4 De realisten - ons pensioenstelsel Familie Devos 282
5 Trollen vieren carnaval ZVC 't Bakkerietje 280

Mijn fotorollekes heb ik binnengedaan en komen in de loop van de dag terug! Maar eerst dat tentje terug in zijn verpakking krijgen. (daar zullen geen foto's van zijn: check foto's tent opzetten en bekijk van achter naar voor!)

Tot binnen een bitje

 

18/02: Ook dit jaar is er een jeugdprins en -roosje verkozen op kindercarnaval. Keandro Vandenberghe en Chelsey Dejonckheere mogen dit jaar de snoep verzorgen op de prinsenwagen. Samen met prins Voske 1 & zijn roosje Patricia sluiten zij morgen de stoet af. PROFICIAT !

Foto's zijn te bezichtigen onder Fotoalbum -> Kindercarnaval '12.

 

18/02: Dat carnaval van alle leeftijden is, bewijst niet alleen ons kindercarnaval. Ook in het rusthuis 'Maria Ter Ruste' wordt elk jaar een prins en roosje verkozen. Jeanne Vereecke en Jerome Deboodt zijn hèt carnavalskoppel in de Pastorijstraat. Proficiat aan beide!
 

Prinsenpaar rusthuis 2012

 

18/02: Het volledig programma van de carnavalstoet staat vast! Bekijk hier het overzicht van het spektakel dat morgen het hoogtepunt wordt van onze feesten! Kom af in grote getale, ... hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En vergeet de carnavaldrink niet acteraf, met Willy Sommers!


1. *Belleman
2. *St.-Cecilia - Wingene
3. Boer zoekt vrouw -  KLJ Ruddervoorde
4. De Smurfen - Orde der nachtridders
5. Disney - KLJ Meulebeke
6. De crash van de Costa Concordia - Moeder Gezelle
7. KLJ Pittem/Egem opent de jacht op Voske ! -  KLJ Pittem/Egem
8. Apres-Ski  - Enjoy
9. 85 jaar KLJ Wingene  - KLJ Wingene
10. Boeren in Hawai !  - Jong en bekwoame
11. Hans en Grietje  - Chiro Edelweiss Koolskamp
12. *Kon. Schoutsharmonie - St.-Leo Brugge
13. China  - Mijn hond, mijn vriend Zwevezele
14. FC De Kampioenen nemen afscheid - KAJ Wingene
15. Vrouwen aan het stuur is bloed aan de muur - Kaspi’s Chiro Tielt
16. Oh Oh Tirol - KLJ Ardooie
17. The Flinstones - Sloebers en speelclub Chirojongens
18. Smurfen in New York  - Rakkers Chirojongens
19. *El Fuerte - Koksijde
20. Super Mario - Toppers Chirojongens
21. Kerels goes superfans - Kerels Chirojongens
22. Nieuwe bolhoeden voor 50 frank - Aspi’s Chirojongens
23. De realisten - ons pensioenstelsel - Familie Devos
24. KLJ for life - KLJ Zwevezele
25. De Lijn blijft gratis, de senioren blijven fit - Landelijke Gilde
26. *KDF - Bavikhove
27. Kabouters klaar voor de ijstijd - Kabouters Chiromeisjes
28. Speelclub en de chocoladefabriek - Speelclub ft. oempaloempa’s
29. Waar is Wally ? - Kwiks Chiromeisjes
30. Tippers wagen hun kans met de Lotto - Tippers Chiromeisjes
31. Sswiffer - Tiptiens Chiromeisjes
32. Mary Poppins - Aspi’s Chiromeisjes
33. *Drumband Explosion - Zele
34. Luchtballonnetjes -- De toarteklaeys
35. Griekos werkos niet, griekos gaat failliet  - Dulle frenen
36. Een nieuwe wind in de kerk van Zwevezele - De feestneuzen
37. Nieuwe pensioenwet : werken tot men dood valt - Zeswege
38. Mina’s on wheels - Chiromina’s
39. Trollen vieren carnaval ZVC - ‘t Bakkerietje
40. Vlieg met ons mee - De Pekkers
41. Wat als… Elio Di Rupo een Vlaamse zanger was ? - De Vriendenkring
42. Ondersteboven van carnaval - ‘t Zot Kliekske
43. Maya’s voorspellen : 2012, het einde is nabij - De Hubertboy’s
44. Chiro-oldies go gospel - The Chiro-oldies
45. *Drumspirit
46. *Boutje bolhoed
47. *Prinsenwagen
48. *Bezemwagen

 

12/02: Het is geschiedt: Voske 1 is Prins Carnaval 2012!!! Samen met zijn roosje Patricia, hebben ze een record aantal stemmers naar de tent gelokt. 1627 . Dit is niet het enige record dat sneuvelde. Een totaal van 2874 stemmers mochten we verwelkomen. Buckie 1 & Patricia, met hun 1210 stemmen kunnen zeker en vast geen verliezers genoemd worden, maar hebben deze editie jammergenoeg niet gewonnen. Bedankt Voske, bedankt Buckie, en vooral bedankt Zwevezele voor deze topeditie!

Herbeleef de prinsenverkiezing opnieuw, en bekijk de foto's op fotoalbum > Prinsenverkiezing '12.

 

11/02: Zoals traditioneel is ook vandaag de caravaan van beide kandidaten op toer geweest. Zo laten ze Zwevezele en omstreken van hen horen!!! Buckie had 225 sympathisanten met zich mee, Vosje 205. Is dit een voorbode? Een stilte voor de storm? De spanning hangt alvast in de lucht. Tot 19u in de tent! Je kan stemmen tot 24u vannacht!

 

06/02: De tent staat er! Dankzij de geöliede samenwerking orde/KLJ, stond de tent er in een voormiddag! Je zou haast denken dat het een smijttent is van ketsjua?!? Het koude weer hebben we graag voor jullie getrotseerd.

  

  

 

Zondag was er persconferentie in café 'Zeswege'. En omdat de twee prinsen vonden dat er nog teveel dorst was, hebben ze terstond besloten om een vat te schenken aan hun trouwe achterban.

       

De volledige fotoreeksen zullen later deze week beschikbaar zijn...

 

02/02: Vanmorgen is een delegatie van onze carnavalladies live ter plekke geïnterviewd bij radio 2.
Voor wie het gemist heeft, herbeluister hier het interview

 

02/02: Wat wordt dè carnavalhit van 2012? De remake van de hit 'ik neem je mee', of de beginnerscursus Duits 'eine strasse viele bäume'? Aan jullie de keuze.

   

 

31/01: Kandidaat Prins Carnaval Buckie 1 zorgde gisteren voor kinderopvang tijdens de staking van de Zwevezeelse scholen! WTV was er bij !!!
Lees het artikel op de site van WTV

Herbekijk de reportage hier!

 

29/01: Prins Kandidaat Buckie 1 & zijn roosje zorgen tijdens de nationale staking op morgen, maandag 30 januari, voor kinderopvang van de Zwevezeelse jeugd. Dit alles in de sporthal. Radio 2 klapt er zelfs van ... das dus nationaal hé, diene radio !

 

29/01: Wie de laatste weken niet in Zwevezele geweest is, wordt het vergeven. En alle andere Zwevezelenaren hebben het zeker en vast geweten en of gevoeld. (vooral de dag nadien) Beide kandidaten hebben hun sponsordrink gegeven!

Buckie heeft zijn buckieburgers, ludieke spreuken vrolijken de markt op, gitaarmuziek spookt door onze hoofden (buckie 1, buckie 1, gelik em is ter gin jin, ...) , ...

   

Voske en zijn roosje zaten opgesloten in de veranda van de kerk, hebben vroeger met nen geelgroenen auto gereden en hebben de zegen van zowel meneer pastoor als Paul Severs himself.

http://youtu.be/GbG6jIiXbHY
http://youtu.be/xjkZ8_ccxPA

  

 

29/01: Hello Everybody. Jullie denken waarschijnlijk, is dienen webmaster bezig aan zijn winterslaapken? I'm back !!! Standvastig wordt de nieuwe site aangevuld en geüpdate. Eerst en vooral vinden jullie het volledige programma van de kroegentocht hier terug! Het beloofd opnieuw een fantastische editie te worden ...

Weet je zelf nieuwtjes? Er mag steeds gemaild worden naar webmaster@carnavalzwevezele.be.

 

17/01: De orginele ideëen spatten er af dit jaar. De één een krantje, de ander een ... liedje. Enjoy !!!

14/01: De eerste editie van "t Voske" in de bus gekregen. Jullie ook? In totaal worden ons 5 edities beloofd. Ik heb gelijk den indruk dat de verkiezingsstrijd voorzichtig begint los te breken...

 

13/01: Zondag kan je op de markt terecht om kandidaat Buckie 1, samen met zijn roosje Patricia, te steunen in de prinsenstrijd! Afspraak nu zondag 15 januari op het marktplein Zwevezele. Vraag naar de Buckieburger!!!

 

30/12: De voorlaatste dag van het jaar! De kalkoenen zijn verorberd en 2012 moet nog goed en wel beginnen. Onze kandidaten alvast niet! Je moet al buiten de gemeente wonen om geen borden van onze twee prins kandidaten langs de weg te zien blinken, en dan nog...
Oordeel zelf!

 

12/12: Het carnavalcomité mag drie nieuwe leden verwelkomen: Michiel Staelens, Jonas Strobbe en Dries Steenhuyse helpen voortaan meezorgen aan het grootste feest van Zwevezele. Benieuwd wie nog allemaal deeluitmaakt van Carnavalcomité. Bekijk de pagina van de bolhoeden.
 

12/12: Zoals algemeen bekend hebben we dit jaar reeds 2 kandidaten prins Carnaval 2012! Stijn Debuck & Filip Devos strijden dit jaar om de felbegeerde titel van Prins Carnaval!
 

12/12: De nieuwe site is er! Een flinke oppoetsbeurt, wat herverdelen, de nieuwste sociale toestanden toegevoegd, ... Geniet ervan! De oude site kan je wel nog steeds hier bekijken!!

Iedereen die zich inschrijft, zich bij ons kenbaar maakt, registreert of deelneemt, valt onder de GDPR wetgeving. Die kan je hier nalezen

X