2012

Fotoalbum Kindercarnaval 2012

Ook dit jaar is er een jeugdprins en -roosje verkozen op kindercarnaval. Keandro Vandenberghe en Chelsey Dejonckheere mogen dit jaar de snoep verzorgen op de prinsenwagen. Samen met prins Voske 1 & zijn roosje Patricia sluiten zij morgen de stoet af. PROFICIAT !

Scroll gerust door de foto's met de groene pijlen. De volledige foto is zichtbaar als er op het vergrootglas wordt geklikt.

Uitslag Carnavalstoet 2012

Volgende 26 prijzen zijn te verdienen: 250 €, 200 €, 175 €, 160€, 150€, 135€, 125€, 110€, 9 x 75€, 9 x 50  €.

 

Deze prijzen worden toegekend door een jury van NIET ZWEVEZELENAREN die verspreid zijn over de volledige omloop.

 

Hieronder de uitslag van de 44ste editie van de Carnavalstoet Zwevezele. Bedankt aan alle deelnemers. Zonder jullie is dit alles niet mogelijk!

 

Fotoalbum Persconferentie 2012

De pers is ingelicht over onze festiviteiten! In Café 'Zeswege' mochten beide prinsen zich met hun roosje voorstellen. Ook onze 3 nieuwe bolhoeden werden uitgehoord. U leest er binnenkort alles over in de krant, de foto's kan je nu reeds bekijken.

Scroll gerust door de foto's met de groene pijlen. De volledige foto is zichtbaar als er op het vergrootglas wordt geklikt.

Pages

Iedereen die zich inschrijft, zich bij ons kenbaar maakt, registreert of deelneemt, valt onder de GDPR wetgeving. Die kan je hier nalezen

X